Betaalmethoden

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor victorioussale.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor victorioussale.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met iDEAL te willen betalen. Nadat de eigen bank is geselecteerd, wordt de consument doorgeleid naar internetbankieren van uw bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. U autoriseert de betaling, het bedrag wordt afgeschreven en  u en victorioussale.com worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Hoe werkt PayPal?

U plaatst een bestelling bij victorioussale.com en geeft aan met PayPal te willen betalen. Vervolgens kan met een e-mailadres en een wachtwoord worden ingelogd. Dan verschijnen de betaalopdracht en ons gegevens . Met één klik kan nu de betaling worden uitgevoerd. Het bedrag wordt afgeschreven van uw PayPal-rekening, uw bankrekening of uw creditcard U en onze webshop worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Betalen met PayPal is voor u gratis. De ontvanger betaalt een percentage van het overgeschreven bedrag plus een transactie-fee.

 

Hoe werkt online betalen met SEPA vooraf overboeken?

U plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SEPA vooraf overboeken te willen betalen. Vervolgens worden de bankgegevens van de Stichting Derdengelden weergegeven. De consument kan dan via zijn eigen online bankomgeving het verschuldigde bedrag, met een specifieke betaalomschrijving, overmaken. Wanneer het bedrag is ontvangen, wordt dat per e-mail of via een webshop-terugkoppeling direct aan de webshop doorgeven, zodat de bestelling kan worden uitgeleverd.

 

Hoe werkt online betalen met SOFORT Banking?

U plaatst een bestelling bij victorioussale.com en geeft aan met SOFORT Banking te willen betalen. U selecteert het eigen land en de eigen bank en bevindt zich meteen in de beveiligde betaalomgeving van SOFORT Banking, waar de betaalopdracht reeds klaar staat. U meldt u aan met de bekende gegevens voor internetbankieren. Deze gegevens worden gecodeerd overgedragen en zodra de bevestigingscode op de bankpas-lezer/calculator van de eigen bank is ingevoerd, wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van uw betaalrekening . Tot slot worden u onze victoire import export geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt direct verwerkt.

Betalen met Credit Card

Hoe werkt online betalen met VISA of MasterCard?

U kunt bij victorioussale.com betalen met VISA of MasterCard. U plaatst een bestelling en geeft aan met een creditcard van VISA of MasterCard te willen betalen. Vervolgens wordt u gevraagd het nummer van de creditcard en de zogenaamde CVC-code in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt bij (online) betalen met een creditcard ook steeds vaker om een pin- of andere code gevraagd. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseert u de betaling. Vervolgens wordt onze webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.